ATP Vitality Gelatina Caps 100 tobolek

Produkt ATP Vitality Gelatina Caps 100 tobolek z kategorie kloubní výživa od výrobce ATP najdete na Sportlog.cz za 113 Kč. Celý popis 113 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kolagen je bílkovina, která je základní stavební složkou pojivových tkání (např.chrupavek, kostí, šlach, vazů). Jedná se o zdroj specifických aminokyselin, které se vyskytují v pojivových tkáních. Receptura je navíc obohacena o vitamín C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek. Užívání kloubní výživy je vhodné zejména při zvýšené tělesné námaze či při častých sportovních trénincích.



  • kolagen obohacen o vitamín C

  • přispívá k normální funkci kostí a chrupavek

  • vhodné při zvýšené námaze




SLOŽENÍ:



obsahuje: kolagenní hydrolyzát, želatinová tobolka, vitamin C (kyselina l-askorbová), protispékavá látka: stearan hořečnatý




DÁVKOVÁNÍ:



Užívejte 4 tobolky denně s jídlem a zapijte dostatečným množstvím vody


UPOZORNĚNÍ


Doplněk stravy. Vhodné zejména pro sportovce. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí! Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Upozornění na alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy jiných druhů ořechů, arašídů, sezamu, vajec, lepku, korýšů, oříšků a zbytky skořápkových plodů.



Vitamíny a minerály

-v 1 tobolcev 1 dávce 4 tobolky
Vitamín C10 mg (13%*)40 mg (50%*)


Ostatní a speciální doplňky

-v 1 tobolcev 1 dávce 4 tobolky
Hydrolyzovaný kolagen400 mg1600 mg

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8595612010698 Značka: ATP Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek