ATP Creatine 300 tablet

Produkt ATP Creatine 300 tablet z kategorie kreatin od výrobce ATP najdete na Sportlog.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Creatine tabs od ATP je mikronizovaný kreatin monohydrát ve formě osvěžujících ochucených cucacích tablet s ovocnou příchutí s obsahem 400 mg kreatinu v jedné tabletě. Mikronizovaný kreatin monohydrát ve formě osvěžujících cucacích tablet s ovocnou příchutí. Obsahuje vitamin C a hořčík, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Kreatin je tělu vlastní látka přítomná ve svalech

95 % kreatinu se v organismu nachází ve svalové hmotě, kde funguje jako okamžitý zdroj energie pro svalovou práci. Studie ukazují, že pravidelným užíváním kreatinu v doplňcích stravy lze navýšit vlastní zásoby o 20-40 %.

Kreatin v ochucených tabletách s ovocnou příchutí pochází z mikronizovaného kreatin monohydrátu. Právě tato forma patří mezi nejlépe prostudované jak z hlediska účinnosti, tak z pohledu bezpečnosti.

Osvěžující ovocná chuť bez umělých barviv

Kreatinové tablety jsou ochucené ovocnou příchutí citronu, višně a ananasu. Tablety neobsahují umělá barviva, jsou zcela bez cukru a barvené jsou přírodními rostlinnými koncentráty z červené řepy a z kurkumy.

Obsahují hořčík a vitamin C

Doporučená denní dávka (4 tablety) obsahuje 100 % doporučené denní dávky hořčíku a 500 mg čistého vitaminu C.



  • Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, podporuje tvorbu energie a přispívá k udržení normální činnosti svalů.


  • Vitamin C plní v lidském těle důležitou antioxidační úlohu. Jeho dostatečný příjem je důležitý i pro sportovce, protože přispívá k normální obranyschopnosti během intenzivního fyzického výkonu a po něm.




Doporučené dávkování:



  • užívejte 4 tablety jednou denně vždy po jídle


  • tablety nechce volně rozpustit v ústech, nepolykejte!




Upozornění: Doplněk stravy se sladidly. Nevhodné pro děti, kojící a těhotné ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování.

Nutriční hodnoty ATP Creatine 300 tablet - Ovoce:

4 kapsleRHP
Kreatin monohydrát1600 mg
Vitamin C500 mg625 %
Hořčík375 mg100 %


RHP - referenční hodnota příjmu



Složení:



Mikronizovaný kreatin monohydrát, plnidlo (mikrokrystalická celulóza), oxid hořečnatý, vitamin C (kyselina L-askorbová), rostlinné koncentráty (červená řepa, kurkuma), aroma (citróm,višeň, ananas), protispékavá látka (stearan hořečnatý,fosforečnan vápenatý), sladidlo (sukralóza).



Alergeny:



Neobsahuje.

Vlastnosti produktu

Příchuť:Ovoce
Barva:vícebarevná
Ean: 8595612011961 Značka: ATP Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek