Aquatone Wave Plus

Produkt Aquatone Wave Plus z kategorie sety od výrobce Aquatone najdete na Sportlog.cz za 8990 Kč. Celý popis 8990 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Aquatone Wave Plus 12'0" je se svými rozměry 366 x 86 cm vhodný pro klidnou stabilní jízdu po téměř jakékoliv vodní ploše. Bez starostí budete moct vyrazit na moře, jezero nebo vodní přehradu, snadno si ale poradí i s klidnější řekou. Díky své rozložité konstrukci disponuje board vysokou nosností až 175 kg, při váze jen 10,6 kg. Bez obav se na něm mohou projet klidně i dva lidé. Délka Aquatone Wave Plus 12'0" navíc přispívá k lepšímu skluzu a díky tomu, pokud budete chtít, hravě dosáhnete vyšších rychlostí! Užijete si s ním nejen plno zábavy, ale také zpevníte svalstvo a spálíte kalorie bez větší námahy. A to přímo uprostřed krásné přírody!

Wave Plus 12'0" samozřejmě disponuje spoustou doplňků, které vám zpříjemní pádlování i přenos boardu. Pod elastické bungee šňůry můžete upevnit lehký náklad, který nechcete nechávat na břehu, zatímco protiskluzová podložka s hlubokým vzorkem minimalizuje riziko uklouznutí. Nemusíte se ale bát ani když k uklouznutí dojde. K noze a nerezovému D-kroužku jednoduše připevníte bezpečnostní leash a paddleboard vám nikam neuplave. Jistě potěší i pevné madlo pro pohodlné přenášení.

V balení najdete vše, co pro výlet na vodě můžete potřebovat - trojdílné hliníkové pádlo s nastavitelnou délkou (160 - 210 cm), vysokotlakou dvojčinnou pumpu s tlakoměrem i nezbytný leash (bezpečnostní lanko). To vše, včetně složeného paddleboardu, uložíte do pevného batohu s pohodlnými ramenními popruhy. Pak už stačí jen hodit batoh na záda a nic vám nebude bránit v cestě za dobrodružstvím!

• Technický popis:

všestranný touring paddleboard
technologie "drop stitch" (vnitřní nylonová vlákna)
vysoká nosnost a výborná stabilita
ultralehký materiál
protiskluzová EVA podložka o tloušťce 4 mm
Stringer Tech - 13 cm široká výztuha ve středu prkna pro větší pevnost
elastické bungee šňůry pro upevnění lehkého nákladu
nerezové D-kroužky pro uchycení bezpečnostního lanka a sedátka
odnímatelné ploutve se snadnou instalací, stačí nasunout
pádlo: Allstyle (160 - 190 cm)
madlo po straně boardu pro snadné přenášení
vylepšený způsob skládání podél osy paddleboardu
maximální tlak: 1,03 bar (15 psi)
materiál: PVC, neklouzavý EVA nášlap
rozměry desky: 366 x 86 cm
tloušťka desky: 15 cm
objem: 330 l
maximální nosnost: 128 kg (doporučená zátěž 95 kg)
čistá hmotnost: 10,6 kg

• KOMPLETNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ V CENĚ OBSAHUJE:

hliníkové pádlo s nastavitelnou délkou
bezpečnostní leash
vysokotlakou dvojčinnou pumpu s tlakoměrem
praktický batoh na přenášení
ploutev
opravná sada je součástí balení

upozornění: hliníková pádla jsou navržena tak, aby se půl hodiny udržela na vodní hladině při jeho náhodném upuštění. Je však nutné pravidelně odlévat vodu, která se během používání může dostat dovnitř, a mohla by pádlo stáhnout ke dnu.

Vlastnosti produktu

Barva:zelená
Ean: 6971559 Značka: Aquatone Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek