Aqualung Počítač i200C BLACK s NATO páskem

Produkt Aqualung Počítač i200C BLACK s NATO páskem z kategorie počítače od výrobce Aqualung najdete na Sportlog.cz za 10385 Kč. Celý popis 10385 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Intuitivní potápěčský počítač Aqua Lung i200C je vhodný pro sportovní potápění. Jedná se o univerzální počítač na potápění s možností přidání Bluetooth technologie.
Malý kompaktní design umožní nošení jako běžné sportovní hodinky.
i200C disponuje jednoduchým ovládáním, uzpůsoben pro dvě směsi včetně Nitrox, dále má 4 operační režimy (Air, Nitrox, Gauge s časovačem a Free Dive) a baterii si sami zvládnete vyměnit.
Díky Bluetooth vám stačí chytrý telefon a v něm aplikace DiverLog, prostřednictvím čeho budete mít svá data vždy k náhledu.
Pro maximální bezpečí během ponoru jsou hodinky na potápění vybaveny LED světlem.
Výhodou je, že máte rychlý přístup k informacím o vašem posledním ponoru, tedy o maximální hloubce a čase. Počítač na potápění i200C vám navíc odpočítává také dekompresní zastávky a historie je nastavena až na 24 ponorů.
Uživatelsky přívětivý počítač pro potápěče umožňuje také snadné přepínání směsí, v případě O2 bez omezení a v případě Nitrox až do 100 %.
Počítač je jednoduché použít se softwarem DiverLog na platformách PC nebo Mac, a to pro změnu nastavení, nahlížení do logbooku, zobrazení profilu ponoru, přidávání lokalit, poznámek a dalších podrobností jako je ukládání a sdílení fotek i videí.
DiverLog se musí zakoupit samostatně na ediverlog.com. Základní verze je zdarma.
Návod ke stažení zde

Vlastnosti produktu

Barva:černá
Značka: Aqualung Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek