Applied Nutrition Protein ISO-XP 1000 g

Produkt Applied Nutrition Protein ISO-XP 1000 g z kategorie proteiny od výrobce Applied Nutrition najdete na Sportlog.cz za 1299 Kč. Celý popis 1299 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Protein ISO-XP je 100% syrovátkový izolát, který vyniká svým vysokým obsahem bílkovin. Konkrétně se jedná minimálně o 22,5 g v závislosti na příchuti. Jedna dávka obsahuje zanedbatelné množství sacharidů, takže je vhodný i při hubnutí. Součástí proteinu je i 5,3 g BCAA.

Protein ISO-XP - obsahuje 22,5 g bílkovin, zanedbatelné množství cukru a 5,3 g BCAA na porci

Protein ISO-XP je tvořený 100% syrovátkovým izolátem, díky čemuž obsahuje přibližně 22,5 g bílkovin v závislosti na příchuti. Pokud jste v dietě a hlídáte si detailně složení, jistě oceníte i zanedbatelné množství cukru a 5,3 g BCAA na porci. Tyto obsažené esenciální aminokyseliny s rozvětveným řetězcem jsou důležité pro syntézu bílkovin, které přispívají k udržení a růstu svalové hmoty a udržení zdravých kostí.

Protein ISO-XP je dostupný v několika lahodných příchutích. Můžete ho pít ve formě shaku nebo z něj vykouzlit bílkovinami nabité dezerty.

Protein ISO-XP a jeho výhody

  • je tvořený 100% syrovátkovým izolátem
  • obsahuje přibližně 22,5 g bílkovin (v závislosti na příchuti)
  • v jedné porci je 5,3 g BCAA
  • přispívá k udržení a růstu svalové hmoty
  • přispívá k udržení zdravých kostí

Složení

100% syrovátkový proteinový izolát (emulgovaný se slunečnicovým lecitinem) (mléko), přírodní aroma, přírodní barviva, sladidlo (sukralóza).

Dávkování

Smíchejte 1 odměrku (25 g) s 200 ml vody nebo odtučněného mléka. Důkladně promíchejte a zkonzumujte. Užívejte 1-3 krát denně, v závislosti na vašich požadavcích na celkový denní příjem bílkoviny. Protein ISO-XP se rychle vstřebává, takže optimální čas na jeho konzumaci je tehdy, když potřebujete rychle přijmout protein. To může být ihned po probuzení před snídaní a ihned po cvičení. Po tréninku mnoho sportovců užije dávku 50 g, protože je tělo ve vyčerpaném stavu schopno zpracovat větší množství bílkovin.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty1 dávka (25 g)
Energetická hodnota377 kJ / 89 kcal
Tuky0,2 g
z toho nasycené tuky0,01 g
Sacharidy0,092 g
z toho cukry0,092 g
Vláknina0 g
Bílkoviny24 g
Sůl0 g
BCAA5,3 g
(Informace o výživové hodnotě jsou založeny na verzi bez příchuti, při výběru alternativní příchutě se výživové hodnoty mohou lišit o 5 %).

Upozornění

Pokud jste mladší 18 let, jste těhotná nebo kojíte, pokud trpíte na jakékoliv zdravotní potíže nebo užíváte jakékoliv léky na předpis, před použitím tohoto produktu se poraďte s kvalifikovaným zdravotnickým pracovníkem. Skladujte tento výrobek na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Vlastnosti produktu

Příchuť:choco bueno
Barva:vícebarevná
Ean: 634158939044 Značka: Applied Nutrition Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek