Applied Nutrition Ostropestřec mariánský 90 tab.

Produkt Applied Nutrition Ostropestřec mariánský 90 tab. z kategorie doplňky stravy od výrobce Applied Nutrition najdete na Sportlog.cz za 299 Kč. Celý popis 299 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Ostropestřec mariánský je rostlinný extrakt ze stejnojmenné byliny ve formě tablet. Obsahuje několik účinných látek, které se souhrnně nazývají sylimarin. Je známý už z tradiční medicíny, kde ho lidé vyhledávali zejména při problémech s trávením, játry a žlučníkem.

Ostropestřec mariánský - tablety s obsahem 300 mg extraktu z plodů byliny ostropestřec mariánský

Ostroprestřec mariánský obsahuje 300 mg standardizovaného extraktu z rostliny s názvem Silybum Marianum, nebo jinak také ostropestřec mariánský. Semena této rostliny obsahují směs účinných látek silybinin, silychristin a silydianin, která je známá jako rostlinný antioxidant silymarin. Ostropestřec mariánský je oblíbenou bylinou tradiční medicíny, kde se jeho účinky využívali na léčbu trávicích těžkostí, ale i při problémech s játry a žaludeční nevolností. Kromě silymarinu obsahuje i flavonoidy a vitamíny C a K. Je vhodný i pro vegetariány a vegany.

Ostropestřec mariánský a jeho výhody

  • obsahuje 300 mg rostlinného extraktu z ostropestřce mariánského
  • může přispět k lepšímu trávení
  • obsahuje směs účinných látek zvanou silymarin
  • je vhodný i pro vegany

Složení

Každá filmem obalená tableta obsahuje 300 mg standardizovaného extraktu (jako suchý extrakt) z plodů ostropestřce mariánského (Silybum marianum (L.) Gaertner) (ekvivalent 7200 mg - 8100 mg plodů ostropestřce mariánského), což odpovídá 174 mg silymarinu, počítaného jako silibinin. Extrakční rozpouštědlo: aceton 95 % v / v.

Dávkování

Užívejte 1-2 tablety denně s jídlem. Balení obsahuje 90 tablet.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty1 tableta
Ostropestřec mariánský300 mg

Upozornění

Tento produkt byl vyrobený v zařízení GMP pod přísnou kontrolou kvality, aby byla zajištěna jeho trvale vysoká kvalita, která splňuje požadavky na registraci (MA) nebo specifikaci výrobku.

Pokud jste mladší 18 ti let, jste těhotná nebo kojíte, pokud máte jakékoliv zdravotní těžkosti, nebo pokud užíváte jakékoliv léky na předpis, poraďte se před použitím tohoto produktu s kvalifikovaným zdravotnickým pracovníkem. Skladujte tento výrobek na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 5056555205389 Značka: Applied Nutrition Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek