Applied Nutrition Amino Fuel 390 g

Produkt Applied Nutrition Amino Fuel 390 g z kategorie komplexní od výrobce Applied Nutrition najdete na Sportlog.cz za 629 Kč. Celý popis 629 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Amino Fuel je směs obsahující 8,5 g esenciálních aminokyselin v jedné porci, z toho 6 g tvoří aminokyseliny s rozvětveným řetězcem, tedy l-leucin, l-izoleucin a l-valin, a to v poměru 2:1:1. Naše tělo si je neumí vyrobit, a tak je potřeba jejich pravidelné doplňování. Ve složení navíc najdete i 2,5 g l-glutaminu.

Amino Fuel - směs esenciálních aminokyselin nezbytných pro tvorbu bílkovin

Amino Fuel je směs, která v jedné porci obsahuje 8,5 g esenciálních aminokyselin, z toho 6 g je tvořeno aminokyselinami s rozvětveným řetězcem, tedy l-leucinem, l-izoleucinem a l-valinem v poměru 2:1:1. Esenciální aminokyseliny naše tělo využívá při syntéze bílkovin, které přispívají k udržení a růstu svalové hmoty či udržení zdravých kostí. Organismus si je ovšem nedokáže sám vyrobit, a tak je potřeba jejich pravidelné doplnění. Složení je navíc obohaceno i o 2,5 g l-glutaminu. Jeho hladina se během aktivity vyčerpává, a tak jeho doplnění přijde také vhod.

Výrobek má formu sypké směsi, která se skvělé rozpouští, a navíc má i příjemnou chuť. Jedna porce má pouhé 3 kcal, takže si ji můžete klidně dopřát i při hubnutí.

Amino Fuel a jeho výhody

  • obsahuje 8,5 g esenciálních aminokyselin a 2,5 g glutaminu v jedné dávce
  • l-leucin, l-izoleucin a l-valin jsou obsaženy v poměru 2:1:1
  • přispívá k udržení a růstu svalové hmoty
  • podporuje udržení zdravých kostí
  • dobře se rozpouští
  • má příjemnou chuť

Složení

Příchuť Fruit Salad: L-leucinový prášek, L-glutamin, L-valinový prášek, L-izoleucinový prášek, L-lyzinový prášek, okyselovadlo (kyselina citrónová), příchuť, L-treoninový prášek, L-histidinový prášek, L-fenylalaninový prášek, sůl (chlorid sodný), sladidlo (sukralóza), prášek L-metionin, přírodní barvivo (extrakt z kurkumy).

Příchuť Fruit Burst: L-leucinový prášek, L-glutamin, L-valinový prášek, L-izoleucinový prášek, L-lyzinový prášek, okyselovadlo (kyselina citrónová), přírodní aroma, L-treoninový prášek, L-histidinový prášek, L-fenylalaninový prášek, sůl (chlorid sodný), sladidlo (sukralóza), prášek L-metionin, přírodní barvivo (červená řepa).

Příchuť Candy Ice Blast: L-leucinový prášek, L-glutamin, L-valinový prášek, L-izoleucinový prášek, L-lyzinový prášek, okyselovadlo (kyselina citrónová), přírodní aroma, L-treoninový prášek, L-histidinový prášek, L-fenylalaninový prášek, sůl (chlorid sodný), sladidlo (sukralóza), prášek L-metionin, přírodní barvivo (červená řepa).

Příchuť Icy Blue Raz: L-leucinový prášek, L-glutamin, L-valinový prášek, L-izoleucinový prášek, L-lyzinový prášek, okyselovadlo (kyselina citrónová), přírodní aroma, L-treoninový prášek, L-histidinový prášek, L-fenylalaninový prášek, sůl (chlorid sodný), sladidlo (sukralóza), prášek L-metionin, přírodní barvivo (spirulina).

Dávkování

Smíchejte 1 dávku (13 g) s 500 ml vody a dobře ji protřepejte. Konzumujte před, během a po tréninku nebo kdykoliv během dne, kdy potřebujete doplnit aminokyseliny.

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty1 dávka (13 g)
Energetická hodnota13 kJ / 3 kcal
Tuky0 g
z toho nasycené tuky0 g
Sacharidy0,49 g
z toho cukry0 g
Vláknina0 g
Bílkoviny0 g
Sodík0 g
Ekvivalent soli0 g
Aminokyseliny:
L-Leucin3000 mg
L-Glutamin2500 mg
L-Izoleucin1500 mg
L-Valin1500 mg
L-Lyzin1000 mg
L-Treonin500 mg
L-Histidin500 mg
L-Metionin150 mg
L-Fenylalanin335 mg

Upozornění

Pokud jste mladší 18 let, jste těhotná nebo kojíte, pokud trpíte na jakékoliv zdravotní potíže nebo užíváte jakékoliv léky na předpis, před použitím tohoto produktu se poraďte s kvalifikovaným zdravotnickým pracovníkem. Skladujte tento výrobek na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Vlastnosti produktu

Příchuť:icy blue razz
Barva:modrá
Ean: 634158793998 Značka: Applied Nutrition Prodejce: Sport365
241438
Produktů
2734
Kategorií
2222
Značek