Amix Methionine 120 kapslí

Sleva Novinka
Produkt Amix Methionine 120 kapslí z kategorie aminokyseliny od výrobce Amix Nutrition najdete na Sportlog.cz za 301 Kč. Celý popis 301 Kč 305 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Methionine je esenciální aminokyselina, která není produkována naším organismem. GreenDay® Methionine 1000 mg je esenciální aminokyselina, která není produkována naším organismem a proto musí být dodávána prostřednictvím stravy nebo doplňku stravy. Aminokyseliny jsou lidským tělem využívány ke stavbě bílkovin. Bílkoviny jsou nezbytné pro tvorbu buněk a také se podílejí na biochemické struktuře hormonů, enzymů, neurotransmiterů a protilátek.

Doporučené dávkování:



  • Vezměte 1 až 2 kapsle denně, přednostně před fyzickou námahou. Během netréninkových dnů si jej můžete vzít půl hodiny před jídlem nebo před spaním. Zapijte dostatečným množstvím vody.




Upozornění: Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Nutriční hodnoty Amix Methionine 120 kapslí:


2 kapsle
L-Methionin
1000 mg


Složení:

l-methionin, želatinová kapsle (želatina, voda, barvivo: oxid titaničitý), látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, stearát hořečnatý, oxid křemičitý.

Alergeny:

Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, lepku, korýšů, ořechů a arašídů.


Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8594060004891 Značka: Amix Nutrition Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek