Amix GreenDay ProVEGAN Beet Root 90 Vcaps BOX

Produkt Amix GreenDay ProVEGAN Beet Root 90 Vcaps BOX z kategorie doplňky stravy od výrobce Amix GreenDay najdete na Sportlog.cz za 269 Kč. Celý popis 269 Kč Ověřit dostupnost

Popis

GreenDay® ProVegan Beet Root je doplněk stravy s obsahem extraktu z červené řepy s vysokým obsahem přirozených nitrátů.


GreenDay® ProVegan Beet Root je doplněk stravy s obsahem extraktu z červené řepy s vysokým obsahem přirozených nitrátů. Nitráty jsou přirozenou součástí různých druhů zeleniny a nejvyšším obsahem disponují např. špenát, listový salát a červená řepa. Nitráty z červené řepy fungují jako vazodilatátor, který pomáhá roztahovat cévy a normalizovat hladinu krevního tlaku.




SLOŽENÍ:



obsahuje: extrakt z červené řepy (Beta vulgaris) - 10% nitrátů, rostlinná kapsle Vcaps® Plus (hypromelóza, barvivo: oxid titaničitý); látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý, oxid křemičitý.




DÁVKOVÁNÍ:



Vezměte 3 kapsle ráno před jídlem a následně 3 kapsle před fyzickou aktivitou. Zapíjejte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.


Upozornění:


Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Konzumaci tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.



Ostatní a speciální doplňky

-v 1 kapsliv 1 dávce 3 kapsle
Beetroot Extract500 mg1500 mg

Vlastnosti produktu

Barva:zelená
Ean: 8594060002194 Značka: Amix GreenDay Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek