Amix GreenDay ProVEGAN Ashwagandha KSM-66 Pure 60Vcaps

Sleva Novinka
Produkt Amix GreenDay ProVEGAN Ashwagandha KSM-66 Pure 60Vcaps z kategorie doplňky stravy od výrobce Amix GreenDay najdete na Sportlog.cz za 331 Kč. Celý popis 331 Kč 350 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Doplněk stravy v rostlinné kapsli V-Caps® Plus s obsahem patentovaného extraktu (KSM-66) z kořene rostliny Withánie snodárné známé jako Ašvaganda.

KSM-66 Ašvaganda (Withania somnifera) je vlajková loď v oblasti tradiční indické Ayuervédské medicíny. Ašvaganda podporuje rovnováhu v těle. Je to adaptogenní bylina, která pomáhá tělu úspěšně se přizpůsobit stresovým podmínkám. Je jednou z mála bylin s významnými účinky na psychologické i fyziologické aspekty fungování člověka.




SLOŽENÍ:



obsahuje: KSM-66 ašvaganda prášek (withania Somnifera kořen), rostlinná kapsle Vcaps® Plus (hypromelóza, barvivo: oxid titaničitý); látky protispékavé: mikrokrystalická celulóza, rostlinný stearát hořečnatý a oxid křemičitý.




DÁVKOVÁNÍ:



Vezměte 1 kapsli denně s jídlem a zapijte dostatečným množstvím vody.


Upozornění:


Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy.


Uchovávejte mimo dosah dětí. Konzumaci tohoto doplňku stravy byste měli konzultovat se svým ošetřujícím lékařem. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.



Ostatní a speciální doplňky

v 1 kapsli
KSM-66 Ašvaganda prášek (withania somnifera)500 mg
z toho 5% withanolidů25 mg

Vlastnosti produktu

Barva:zelená
Ean: 8594060008042 Značka: Amix GreenDay Prodejce: Sport365
240410
Produktů
2733
Kategorií
2222
Značek