Amix Creatine Monohydrate 500g + 500g ZDARMA

Produkt Amix Creatine Monohydrate 500g + 500g ZDARMA z kategorie kreatin od výrobce Amix najdete na Sportlog.cz za 1158 Kč. Celý popis 1158 Kč 1192 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Creatine Monohydrate je ultra mikronizovaný Kreatin Monohydrát zaručující maximální kvalitu, čistotu a lepší využitelnost.Creatine Monohydrate podporuje doplnění energie – zvýšení energetického potenciálu, explosivní sílu, urychlení regenerace a tvorbu svalové hmoty. Creatine Monohydrate 500g

Ultra mikronizovaný Kreatin Monohydrát zaručující maximální kvalitu, čistotu a lepší využitelnost. Při dodržení doporučeného dávkování produktu kreatin zvyšuje fyzickou výkonnost při po sobě jdoucích krátkodobých intervalech vysoce intenzivního fyzického výkonu.


Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu - vhodné pro sportovce.




SLOŽENÍ:



obsahuje: kreatin monohydrát




DÁVKOVÁNÍ:



Denní dávka je 5g (2čajové lžičky) asi 30-60 minut před fyzickou zátěží. Při užívání kreatin monohydrátu je vhodné konzumovat dostatečné množství vody pro maximalizaci hydratace a zlepšení metabolických funkcí. Pro maximalizování výsledků je důležitý pravidelný příjem kvalitních bílkovin.


Upozornění: Nevhodné pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen k použití jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při teplotě do 25°C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem.


Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Amix Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek