Amewi RC letadlo F16B Gyro RTF

Produkt Amewi RC letadlo F16B Gyro RTF z kategorie rc modely od výrobce AMEWI Trade e.K. najdete na Sportlog.cz za 1423 Kč. Celý popis 1423 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Amewi F16B je dvoukanálový model se špičkovou gyroskopickou stabilizací pro začátečníky, a ovládanou výškovkou pro přemety.

Nezapomenutelné vzdušné dobrodružství s RC letadlem F16B.



Objevte kouzlo létání s RC letadlem F16B, perfektním společníkem pro všechny, kteří sní o ovládání oblohy. Díky jeho přátelskému designu pro začátečníky a kompletnímu balení se můžete okamžitě ponořit do vzrušujícího světa modelářství bez jakýchkoli předchozích zkušeností. F16B není jen obyčejný model letadla; je to vstupenka do nekonečných dobrodružství a vzrušení z létání.



Model F16B je inspirován legendárním stíhacím letounem F-16, což mu dodává autenticitu a vzrušení. Součástí balení je vše, co potřebujete k okamžitému startu - od vysílače, přes baterii, až po nabíječku. Stačí pouze dodat čtyři AA baterie do vysílače, a můžete se vydat zdolávat vzdušné výšiny.



Navrženo s ohledem na začátečníky, tento model nabízí jednoduché ovládání díky speciálně navrženým funkcím, jako je gyroskopická stabilizace, která udržuje letadlo stabilní během letu. Díky robustní konstrukci z EPP materiálu je F16B připraveno čelit i tvrdším přistáním, což umožňuje začínajícím pilotům učit se bez obav z poškození modelu.



Proč si vybrat RC letadlo F16B?
Ideální pro začátečníky:
Jednoduché ovládání a stabilizace letu umožňují rychlé osvojení pilotních dovedností.
Odolný materiál: Nárazuvzdorné EPP umožňuje letadlu bez problémů vydržet tvrdší přistání, což prodlužuje jeho životnost.
RTF balení: Vše potřebné k letu je součástí balení, takže můžete začít létat ihned po krátké přípravě.
Dlouhá doba letu a krátká doba nabíjení: Užívejte si až 8 minut letu na jedno nabití a rychle se vraťte do vzduchu díky krátké době nabíjení.
Skvělé pro kreativní zábavu: RC letadlo F16B nabízí nejen fascinující zkušenost s létáním, ale také příležitost učit se novým dovednostem a rozvíjet kreativitu.



RC letadlo F16B je nejen hračkou; je to váš společník na cestě za dobrodružstvím, rozvojem dovedností a nekonečnou zábavou. Objevte svět z výšky, kterou jste nikdy předtím nezažili, a staňte se pilotem vlastního legendárního F-16. Letu zdar!



Vhodné zejména pro začátečníky
Snadné létání
Extrémně robustní
RTF – připraveno k letu (vše v ceně)
Včetně podvozku (se startováním ze země)
Gyroskop
Doba letu až 8 min.
Doba nabíjení cca 45 min.
Vyměnitelná baterie (konektor Molex)
2 výkonné motory 2 x 0720
Nabíjecí kabel USB



Specifikace:
Délka: 380mm
Rozpětí: 290mm
Výška: 146mm
Hmotnost: cca 46g
2,4 GHz odolný proti rušení, režim 2
Baterie: 1S 3,7V 300mAh Molex konektor
Hmotnost baterie: 9g
Rozměry baterie: 41 x 19 x 5,5 mm
Nabíječka: USB



Rozsah dodávky:
Model F-16B A200
Vysílač 2,4 GHz
Baterie 3.7V 300mAh
USB nabíječka
Podvozek
Náhradní vrtule
Šroubovák
Návod

Vhodné pro děti od 8 let.
Ke zprovoznění budete potřebovat 4x 1,5V AA baterie (nejsou součástí balení).

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 4260677952996 Značka: AMEWI Trade e.K. Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek