Alpine Pro ARAGE černá

Produkt Alpine Pro ARAGE černá z kategorie pánské tenisky od výrobce Alpine pro najdete na Sportlog.cz za 1999 Kč. Celý popis 1999 Kč 2999 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Sportovní unisex obuv ARAGE je určena zejména na běh, sportovní chůzi a ostatní sportovní i outdoorové aktivity. Mezipodešev EVA má vyšší hustotu a tím zajišťuje stabilitu a tlumení dopadů. Dokonalá pryžová podešev s VIBRAM systémem neklouže a má dlouhou životnost. Oceníte i vnitřní anatomickou PEP stélku s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Svrchní materiál je opatřený PTX membránou, která je nepromokavá a velmi prodyšná. Složení materiálu: textilie, syntetika. • mezipodešev EVA
• podešev pryž | Vibram
• podšívka textilie
• stélka antibakteriální
• svršek syntetika | textilie
• úprava materiálu membrána PTX

PEP
Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko. Stélka speciálně vyvinutá pro outdoorovou a sportovní obuv, s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Její tvar je přizpůsoben chodidlu a dobře odvádí vlhko.

PTX
Moderní dvouvrstvý materiál PTX má z rubní strany nalaminovanou neporézní PTX membránu, která zajišťuje vysokou nepromokavost a vynikající paropropustnost, klíčovou pro odvod potu od těla. Zároveň PTX membrána chrání uživatele proti průniku větru do spodních vrstev oblečení a tím zamezuje nežádoucímu úniku tepla. Materiál je nenáročný na údržbu. Moderní dvouvrstvý materiál PTX má z rubní strany nalaminovanou neporézní PTX membránu, která zajišťuje vysokou nepromokavost a vynikající paropropustnost, klíčovou pro odvod potu od těla. Zároveň PTX membrána chrání uživatele proti průniku větru do spodních vrstev oblečení a tím zamezuje nežádoucímu úniku tepla. Materiál je nenáročný na údržbu.

Vibram
Značková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů. Značková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů.

Vlastnosti produktu

Velikost:EU 42
Barva:černá
Ean: 8591747911947 Značka: Alpine pro Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek