Allpowers Fotovoltaický panel AP-SP5V 21W

Produkt Allpowers Fotovoltaický panel AP-SP5V 21W z kategorie solární nabíječky od výrobce Allpowers najdete na Sportlog.cz za 909 Kč. Celý popis 909 Kč 1178 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Přenosná solární nabíječka Allpowers 21W


Přenosná solární nabíječka je jedinečné zařízení určené pro pokročilé cestovatele. Poskytuje dodatečný zdroj energie v náročných situacích a výsledkem jsou nezapomenutelné zážitky. Energie získaná ze slunečních paprsků nabízí rychlý návrat k mobilní komunikaci. Skládací konstrukce je přizpůsobena různým etapám cestování. Solární panely se budou úspěšně hodit jako pomůcka při vyčerpávajících túrách, kempování, horolezectví, ale i při práci.



Uznávaná účinnost


Promyšlená konstrukce zařízení je velkým plusem pro poněkud náročnější turisty, kteří upřednostňují praxi a pohodlí v jednom. Solární nabíječka nezatěžuje na delších výletech, ani není problm ji upevnit či přepravit. Přídavné háčky usnadňují správné připnutí zařízení k cestovnímu vaku. Pouzdro panelu je dostatečně vodotěsné a odolné, aby vás doprovázelo i při nepříznivých povětrnostních podmínkách. Rozměry zařízení nepřesahují velikost listu B5, což dále dokresluje jeho úhlednost.



Výkon a odolnost


Inovativní technologie nabíjení automaticky upravuje napětí, což vám umožní nabíjet telefon nebo tablet co nejrychleji. Duální vstup USB s proudem až 2,4 A umožňuje připojit dvě zařízení současně. Tato možnost je užitečná zejména v nouzových situacích, na cestách nebo v práci. Solární články Sunpower jsou účinné a efektivní, o čemž svědčí vysoká míra konverze 22-25 %.



Široká kompatibilita


Výrobek automaticky detekuje vaše zařízení a poskytuje jim odpovídající proud, čímž urychluje proces nabíjení. Jistě jej využijete nejen k napájení smartphonů, tabletů, powerbank, ale i dalších zařízení s 5V USB portem. Inteligentní výstup je založen na pokročilé technologii obvodů. Solární nabíječka Allpowers bude skvěle fungovat v mnoha situacích a nabízí řadu potřebných využití.



Připraveno k použití


Mimořádná odolnost je potvrzena několika certifikáty CE, FCC a RoHS. Zařízení ve všech ohledech splňuje požadavky na ochranu životního prostředí a disponuje systémy na ochranu před poškozením při jemných nárazech, pádech nebo znečištění. Je také odolné vůči lehkému dešti. Vysoká míra odolnosti výrazně prodlouží životnost a kvalitu výkonu.



Výrobce:
Allpowers
Model
AP-SP5V21W
Maximální výkon
21W
Faktor konverze solární energie
22-25%
Výstup
5V2,4A (max.) x2
Rozměry po složení
300 x 160 x 20 mm
Rozměry po rozložení
640 x 300 x 10 mm
Hmotnost
600g

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Allpowers Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek