Allnature Kotvičník 60 kapslí

Produkt Allnature Kotvičník 60 kapslí z kategorie anabolizéry a no doplňky od výrobce Allnature najdete na Sportlog.cz za 192 Kč. Celý popis 192 Kč 217 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kotvičník - udržuje hormonální rovnováhu a správnou hladinu cukru v těle.

Tento bylinný extrakt má velmi dobrý vliv na lidské zdraví. Je zdrojem energie a pomáhá tělu vytvořit si správnou obranu proti nemocem. Udržuje hormonální rovnováhu a správnou hladinu cukru v těle. Je výborný pro kardiovaskulární a nervový systém. Zmírňuje dýchací potíže a působí i na cholesterol. Je oblíbený mezi sportovci. Někteří jej vyhledávají pro jeho afrodiziakální účinky a také při stavech deprese, které dokáže zmírnit.



Doporučené dávkování:




  • 1–2 kapsle denně. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Užívejte 2 měsíce v jednom cyklu a potom alespoň na 14 dnů vysaďte.



Upozornění: Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.



Nutriční hodnoty Allnature Kotvičník 60 kapslí:


1 kapsle
Kotvičník zemní
250 mg

Složení:

želatinová kapsle, Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) standardizovaný extrakt, stearan hořečnatý rostlinného původu, mikrokrystalická celulóza.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8595674628657 Značka: Allnature Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek