Produkt Albi Parky z kategorie ostatní společenské hry od výrobce Albi najdete na Sportlog.cz za 1399 Kč. Celý popis 1399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Rodinná společenská hra Parky je oslavou krásy amerických národních parků, doprovázenou fenomenálními ilustracemi Fifty-Nine Parks Print Series. Ve hře se ujmete dvojice turistů vyrážejících v průběhu čtyř ročních období na výpravy do přírody ve snaze objevit co nejvíce krásných míst, spatřit množství divokých zvířat, pořídit jedinečné fotografie a navštívit proslulé národní parky.

Na svých výpravách využijete výbavu, jako je dalekohled, čutory, které vás osvěží, ale i fotoaparát, abyste si mohli odnést něco na památku.

Jedna z nejkrásnějších her, ne-li vůbec ta nejpohlednější hra na trhu, je držitelkou řady ocenění za nejlepší rodinnou hru a nejlepší výtvarné zpracování hry.

Hra Parky obsahuje:

herní plán, 48 velkých karet parků, 82 menších karet, 12 dílků lokací, 5 dílků táboráků, 10 figurek turistů, 30 žetonů slunce, 30 žetonů vody, 16 žetonů hory, 16 žetonů lesa, 12 žetonů zvířat, 24 žetonů fotografií, dílek fotoaparátu, odznak prvního turisty a pravidla.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Albi Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek