Albi Osadníci z Katanu BIG BOX druhá edice

Produkt Albi Osadníci z Katanu BIG BOX druhá edice z kategorie ostatní společenské hry od výrobce Albi najdete na Sportlog.cz za 1799 Kč. Celý popis 1799 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dvojitá porce Catanu! Obsahuje základní verzi legendární deskové hry, rozšíření pro více hráčů, exkluzivní scénáře a kostkovou hru.

Osadníci z Katanu znamenaly přelom v novodobé historii stolních her. Nejen, že jsou hrou chytrou i vtipnou zároveň. Díky variabilnímu hernímu plánu, který pro každou partii lze sestavit jinak, se hra vyvíjí pokaždé výrazně jinak a hra Vás neomrzí ani po letech.
Nelze se divit, že kromě titulu Hra roku vyhrály i unikátní ocenění Hra století.
Catan - Big Box obsahuje více her v jednom balení - Catan – Osadníci z Katanu, rozšíření pro 5–6 hráčů, oboustranný herní plán s mapami a 4 rozmanité nové scénáře.

Několik výprav dorazilo současně k neobydlenému ostrovu a založilo na něm první osady. Země je bohatá na základní suroviny a tak jako houby po dešti přibývají cesty, nové vesnice a z některých vesnic se brzo stávají města. Na ostrově také řádí lupiči, kteří občas připraví obyvatele o výnosy. Všechny čtyři skupiny mezi sebou obchodují a snaží se o co nejrychlejší rozvoj. Která výprava bude nakonec nejúspěšnější?

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Značka: Albi Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek