Agama Neoprenové ponožky ALPHA - 3mm na beach volejbal

Produkt Agama Neoprenové ponožky ALPHA - 3mm na beach volejbal z kategorie potápěčské ponožky od výrobce Agama najdete na Sportlog.cz za 490 Kč. Celý popis 490 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Máte rádi beach volejbal? Chcete se mu věnovat naplno? Máme pro Vás skvělý typ!
Neoprenové ponožky, které Vás ochrání před rozžhaveným pískem, či v opačném případě před chladným počasím. Tyto ponožky poskytují špičkovou ochranu nohou a zajišťují lepší výkon při plážovém volejbale či jiných plážových a vodních sportech. Ponožky jsou vyrobený z 3 mm Superstrechového neoprenu, materiál neomezuje pohyb a nepřekáží na noze. Spodní část ponožek je s protiskluzovým nástřikem. Údržba neoprenových ponožek
Jedná se o spotřební zboží, kde je nutností vyhnout se brzkému mechanickému poškození. Proto Vám zde nabízíme pár rad:

Důležité je vyhýbat se tvrdému a hrubému povrchu, ponožky jsou určeny zejména do písku. I krátká chůze po asfaltu nebo kameněné cestě způsobuje poškození ochranného povrchu ponožky, ponožka je pak více náchylná a nevydrží tak dlouho.
Výběr velikosti hraje taktéž nemalou roli. Velmi těsná ponožka způsobuje, že jsou vlákna více náchylná na protržení. Pokud si nevíte s výběrem ponožek rady, neváhejte nás kontaktovat.
Ponožky je důležité skladovat v suchu a při pokojové teplotě. Vysoké teploty a mráz ponožkám škodí, zejména pak silné přímé slunce.

Čištění ponožek. Doporučujeme ruční praní v sladké vodě a sušení při pokojové teplotě. Perte ponožky po každém použití, z obou stran. Neperte v pračce a nesušte v sušičce.

Vlastnosti produktu

Barva:vícebarevná
Ean: 8595681400116 Značka: Agama Prodejce: Sport365
241685
Produktů
2748
Kategorií
2220
Značek